Niin meni ja oli, vai oli ja meni? Sillä ei nyt väliä, mutta oli ollu meidänkin poika kilttinä, kun sai kaksi lahjaa. Vaikka Joulupukillehan piti pitää pieni ärinä-murina-haukunta esitys. Vaikka Leevi oli sylissäni, se haukku ja lujasti kun joulupukki saapasteli sisälle. No sitten rauhoituttuaan se siinä pyöri ja alkoi nukkumaan. Leevikin sai sitten jouluruokansa --> lihaa ja sitten aamulla riisipuuroa.

Tuo poika on vähän lihonnu, ei kovinkaan pahasti, mutta siinä se pyörii 8 kg paikkeilla, aika hyvä paino Bichon havanaissille, eikä Leevi ole edes lihava, ei todellakaan. Pitäisi laittaa kyllä kuva, kun Leevi on tullut pesulta. ;) Herra on vain niin massiivinen ja painavaluinen (sen täytyy olla, jos ei sillä läskiä ole).

Käytiin tässä muutama päivä sitten koirapuistossa... Leevi on käynyt siellä itseasiassa aika monestikkin lähipäivinä, saapahan hyötyliikuntaa. Sitten kun tulee jäät, niin päässään jäälle juoksemaan vapaana, eipähän kunto pääse rapistumaan, liikuntaahan se saa paljon enemmän vapaana ollessa...

Ella ja Leevi