No niin, taas tultiin kirjoittelemaan kuluneista päivistä! Itse asiassa nyt onkin sitten sattunut ja tapahtunut! Tai no ei hirveästi, mutta ainakin jonkun verran. Silleen --------------- <-- Tän verran :)

No, käytiin taas pari päivää sitten moikkaamassa mummoa tuolla Kivikon suunnalla. Ne oli just lähdössä
jonnekkin käymään, joten vierailu oli pikaistakin pikaisempi! Milla-ajokoiraakin käytiin juttuuttamassa häkin läpi, yritin kysellä että mitä neiti siellä häkissä tekee, mutta se vain karseli ja inisi. Minä haukuin innoissani, sillä olinhan saanut sentään uuden kaverin! Noh, mummolaan me eksyttiin vain, koska oltiin matkalla kauppaan. No, sitten koitti uusi asia, ne jättivät minut autoon yksin! Kun ne tulivat (vihdoinkin?) kaupasta, niin siitä se ilo vasta nousikin! Jo kaukaa kuulin askeleet ja nousin ikkunaa vasten. Häntä vispaten aloin ilosta hyppiä ja pomppia, kunnes tuloksena siitä lensin lattialle! No, Ella minut sieltä sitten poimi.

Eilen me sitten käytiin taas Jennan ja Oliverin (Espanjanvesikoira!) kanssa lenkillä. No, aikas hyvinhän se silleensä meni, juostiin sitten vuoron perään toisten jaloissa (kumpi sitten sattuikin edellä olemaan). Käytiin korttelin ympäri ja sen jälkeen mentiin Oliverin pihalle muutamaksi minuutiksi leikkimään. No, leikkihän loppui siihen kun piti lähteä kotia ja harmi vain, Oliver jäi kotiin!

No, siinä kai oli sitten kaikista isoimmat jutut. Lisäksi voin paljastaa, että melkeimpä ensimmäistä kertaa toimin oikein! Kun minulle tuli pissa-hätä, niin menin seisomaan kiltisti ovelle, no sitten Juha päästi minut ulos ja menin nopeasti pissalle ja juoksin takaisin! Tästä se sitten ilo nousi ja minut kehuttiin ihan taivaisiin saakka! Tein siis oikein ja teidän ihan varmasti että näin tehdään jatkossakin!

Leevi ja Ella