Nyt on siis koulut alkanut ja yksin kotona Leevi on joutunut olemaan pitempää päivää kuin viimeksi, johtuen Ellan pidemmistä koulupäivistä. Kyllähän sitä ollaan taas iloisia, kun kaikki on kotona, mutta onneksi Leevi on kiltisti yksin kotona, eikä mitään ongelmia ole tullut.

Olemme tulossa 7.-8.10 olevaan Olun näyttelyyn ja tarkoituksenahan olisi saada vielä pojalle kokemusta näyttelyistä ja tietysti jos sijoittuisi, olisihan se hyvä juttu. Onhan Leevin karvakin vähän kasvanut siihen mennessä ja ei ole niin kuumakaan käyttää näyttelyissä, kun Leevi on vähän meinannut väsyä näyttelyissä, jos olisi helpompaa, kun kerta on viileämpää! Toivottavasti..

Juoksu-lenkeillä olemme alkaneet käydä ja hyvin tuo näyttää jaksavan ja niin Leevillä, kuin juoksijallakin kunto kasvaa, mutta eniten kaikesta luulen Leevin tykkäävän, kun tulee talvi ja pääsee juoksemaan jäälle- vapaana! Talvella kun kävimme jäällä, sen huomasi kuinka Leevi nautti ja juoksi täysillä. Välillä meinasi lahkeisiin tarttua, mutta se oli vielä niin pieni. Talvea odotellen, moikka!

Leevi ja Ella