Nyt olemme siis agilityn alkeiskurssin Leevin kanssa suorittaneet ja olemme liittyneet ihan seuraan, Arctic Agility Teamiin ja tällä hetkellä olemme jatkokurssilla. Nyt alkaa kylläkin pieni joulutauko ja tammikuussa taas harjoittelemme agilityä taas. Hyvin on pojalla agilitykin onnistunut ja esteetkin osataan jo kohtuullisesti, ollaan menty jo pieniä ja helppoja ratojakin ja tästähän se sitten lähtee! Vielä meistä hyviä tulee kun tarpeeksi harjoittelemme!

Viime kirjoituksesta onkin jo aikaa ja talvikin on ehtinyt jo tulla. Pakkaskeleilläkään ei lumipalloja tartu jalkapohjiin ja tassujen ympärille, kuten kävi taas ensilumen sataessa maahan, oli se vain aika työlästä irroitella niitä pallukoita. Onneksi pakkanen on tullut!

Eilen kävimme Leevin kaverin, Alman kanssa leikkimässä ja kyllähän ne vain juoksivatkin ympäri taloa, kovin nopeasti silti rauhoittuivat loppujen lopuksi ja malttoivat jopa makoilla. Ja sitten taas mentiin! Kuului ärinää ja purinaa kun kaksi karvaläjää kulkivat aivan vieritysten välillä toinen toistensa päällä ja välillä melkeimpä sivuttainkin. No teille sitten hyvää talven jatkoa ja joulua, jos sitä ennen ei kirjoituksia tule :)