Joten nyt on sitten taas päiviä suhahtanut nopeasti ohi ja kaikea on sattunut ja tapahtunut! Minusta on tullut uusia kuvia netti sivuilleni ja ii2:seen (kylläkin Ellan kuvagalleriiaan!). Kotisivujen teko on ollut nyt hieman juuri käynnissä ja vanhoja tekstejä on muokkailtu. Olen kasvanut paljon ja sen näkee varmasti kuvistakin, jotka ovat sivujeni kuvagalleriaan ilmestynyt. Uusia temppuja ja juttujakin on opittu ja sitten on myös huomailtu pari asiaa tässä matkan varrella...

Painoakin on kertynyt jo n. 3½ kiloa ja rokotuksetkin olivat vasta. Itse rokotuksestahan en reippaana poikana mitään ihmeempiä sanonut, mutta entäs kun lääkäri tutkii korvia? No enhän minä nyt olisi korviin antanut mitään valo-putkea työntää ja siitähän meinäsi hieman itkukin tulla, mutta toisaalta se olikin aikas nopea juttu! Ruokakin on nykypäivinä kelvannut tosi hyvin ja olen oppinut seuraavat temput ja asiat:

  • Istuminen
  • Maate meno
  • Ryömiminen (jotenkin)
  • Tassun anto
  • Odotus
  • Hyppääminen
  • Haukkuminen (jotenkin!)

Onhan sitä tullut kuukaudessa tosi paljon opittua ja nyt 28.1 tuleekin kuukausi täyteen nyt tässä kodissa! Voisin vain sanoa että täällä minua rakastetaan paljon, ettei huolta tarvitse olla paljoa kasvattajalla ;) Tietenkinhän sitä saa tulla katsomaan. No onhan se vähän lihonnut siitä kun se tuli, mutta pienen laihutuskuurin jälkeen ei näy mitään. Ei se nyt lihava varsinaisesti ole, mutta hieman tukevahko. Ruoka on maistunut ja lenkillä ollaan reippaasti käyny n. 2 kertaa päivässä. Tänään tutustuttiin kaupungin elämään ja käytiin kaupungilla vähän nuuskiskelemassa ensimmäistä kertaa. Näin kuulemma tottuu kaikenmoiseen menoon ja vilskeeseen! Kaikki meni hyvin ja illalla pääsin maistamaan lättyjä! NAM!



Leevi ja Ella