Kesällä kun on niin paljon hommia edessä, ettei ole ehtinyt paljoa kirjoittamaan, anteeksi siitä. Mutta nyt sitten seuraakin monta asiaa, mitä on tapahtunut tämän menneen kuukauden aikana.

Oltiin nyt Kotkassa käymässä näyttelyissä ja samalla vähän niinkuin lomallakin. Näyttely meni ihan hyvin, tai siis tosi hyvin. Saatiin punainen nauha ja tultiin junioiri-urosten toiseksi. No, eihän siinä ollutkaan muuta kuin kaksi urosta, mutta punainen nauha ja hyvät arvostelut saatiin kylläkin. Leevi kun meinaa jotenkin olla aina näyttelyissä niin epä-edustava, kun sitä ei oikein huvittaisi olla näyttelyissä, niin se löntystelee, kun kotona näyttelyharjoituksissa se menee niin iloisesti ja kauniisti! Sitten siellä Kotkassa me oltiin Lauantaista Keskiviikkoon ja auto-matkat sujuivat erinomaisesti, Leevi ei päästänyt ääntäkään kummallakaan matkalla.

Nyt on kohta syksy edessä ja kaikki lähtevöt kouluun ja töihin ja Leevi joutuu taas olemaan kotona muutaman tunnin yksin, ainakin kun tuo Leevin emäntä lähteepi ylä-asteelle ja tulee pitemmät koulu-ajat ;) No mutta onhan Leevikin jo iso poika ja osaa olla kunnolla yksin, eikä tarvitse pelätä kotiin tullessaan, että mitäköhän tuo poika on rikkonut, ehei, Leevi on kunnolla yksin ja kun kotiin tulee, niin se on ilmeisesti juuri herännyt uniltaan ja haukottelee.

~ Leevi ja Ella